Izvor: Kurir.rs
23.01.2024 u 08:09
0

KRVAVO JUTRO U UKRAJINI! VELIKI RUSKI RAKETNI NAPAD NA KIJEV: Prvi snimci sa lica mesta (VIDEO)

Rusija je jutros pokrenula seriju raketnih napada na ukrajinsku prestonicu Kijev, kao i drugi najveći grad u u toj zemlji Harkov i Pavlohrad.

Rusija je izvela raketne udare na Kijev i drugi po veličini grad u Ukrajini, Harkov, saopštili su danas ukrajinski zvaničnici.

– Eksplozije u gradu! Detalji kasnije. Ne napuštajte skloništa – napisao je gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko na Telegramu.

Sergej Popko, šef vojne administracije regiona saopštio je da su sistemi protivvazdušne odbrane angažovani na odbijanju ruskog raketnog napada.

Vitalij Kličko, gradonačelnik Kijeva, objavio je na Telegramu da je u glavnom gradu ranjeno deset osoba, uključujući i 13-godišnjeg dečaka.

Popko je naveo da se kao posledica napada zapalilo nekoliko automobila u kijevskom okrugu Svjatošin, zapadno od centra prestonice, prenosi Rojters.

Svedoci agencije su rekli da su čuli nekoliko talasa eksplozija u Kijevu i oko grada.

Gradonačelnik Harkova Ihor Terehov objavio je na Telegramu da je Rusija izvršila udar i na taj grad.

– Ponovo gađaju Harkov, već je bilo nekoliko eksplozija – naveo je Terehov.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter