Izvor: Tanjug
14.03.2023 u 08:43
2

ZELENSKI O TEŠKOJ SITUACIJI U BAHMUTU: „Budućnost Ukrajine odlučuje se na istočnom frontu“

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da se budućnost njegove zemlje odlučuje u istočnoj Ukrajini, gde su borbe veoma teške.

-Situacija na istoku je veoma teška i veoma bolna. Moramo da uništimo vojnu moć neprijatelja, i to ćemo i uraditi- rekao je Zelenski u noćnom video obraćanju.

NJEGOVE REČI SU OBIŠLE SVET: Sergej Šojgu čestitao Liju imenovanje za ministra odbrane Kine!

Zelenski je istakao da se za budućnost Ukrajine i Ukrajinaca sada bori u Bilogorivki, Marinki, Avdijevki, Bahmutu, Vugledaru i Kamjanki.

Ukrajinski predsednik je rekao da je zahvalan svim vojnicima koji su stavili svoje živote na kocku u tim bitkama.

Zelenski je posebno odao priznanje vojnicima 92. mehanizovane brigade za uspešna dejstva na području Bahmuta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ZELENSKI O TEŠKOJ SITUACIJI U BAHMUTU: „Budućnost Ukrajine odlučuje se na istočnom frontu“”

  1. Čovek umislio da je čitav svet njegov. Ovaj će da bi se dodvorio Americi i babe od 100 god. Regrutovati i poslati na front. Biće a dje su ti Rusi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Čovek umislio da je čitav svet njegov. Ovaj će da bi se dodvorio Americi i babe od 100 god. Regrutovati i poslati na front. Biće a dje su ti Rusi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter