Izvor: BSC Happy-Kurir
29.03.2024 u 14:53
1

VRELA AKCIJA UKRAJINSKOG OFICIRA: Dok su ostali na frontu, evo šta on radi u kancelariji, zapovednik usnimljen sa DVE KOLEGINICE (VIDEO)

Ukrajinski vojni oficir snimljen je u intimnom trenutku sa dve žene u svojoj kancelariji.

Mediji pišu da je reč o jednom od komandanata u gradu Rivneu, Aleksandru Jarmoševiću , koji je zadužen za regrutaciju mladih vojnika. Pored ovog skandala, on je trenutno osumnjičen za „izdaju” Ukrajine i osumnjičen da se krije u Španiji.

Međutim, intimni snimak je objavljen na Telegram kanalima, a vlasti u Ukrajini saopštavaju da su odmah pokrenule istragu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VRELA AKCIJA UKRAJINSKOG OFICIRA: Dok su ostali na frontu, evo šta on radi u kancelariji, zapovednik usnimljen sa DVE KOLEGINICE (VIDEO)”

  1. Isto kod nas su radili u GŠ Ponoš i ostala bagra. Osećao sam se kao francuski poručnik koji je sa Verdenskog fronta došao na odsustvo u Pariz. Tu je poginulo preko milion i po francuskih i nemačkih vojnika. Mi u smb uniformi a oni obukli maskirnu uniformu i pred kraj radnog vremena zaključuju kase i idu ženama i deci. Mi smo posle rata ratni zločinci a oni šire demokratiju siti i pjani plivaju u bogatsvu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter