Izvor: Happy BSC
09.11.2022 u 12:37
0

VUPI UGASILA PROFIL NA TVITERU ZBOG MASKA: Optužila ga da gasi satirične profile – on demantovao!

Levoliberalna Amerika vodi kampanju protiv Ilona Maska posle preuzimanja Tvitera. Vupi Goldberg poznata crna glumica je izbrisala svoj nalog na Tviteru nakon što je milijarder Ilon Mask preuzeo platformu, objasnivši da je to sada mesto haosa.

Ilon Mask se obratio Amerikancima: „Preporučujem da se glasa za republikanski Kongres!“

– Prošlo je nešto više od nedelju dana otkako je Ilon Mask preuzeo Tviter, a mesto je u neredu – rekla je Vupi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vupi je zamerila Masku što naplaćuje osam dolara mesečno za verifikaciju naloga ali i što je suspendovao Кeti Grifin jer se lažno predstavljala kao satiričan nalog.

Pravilo o lažnom predstavljanju se nije promenilo godinama unazad samo će sada biti strože primenjivano. 

Štaviše, Grifin nije glumila Maska sa parodijskog naloga. Кoristila je sopstveni nalog, označen plavom verifikacijom. Grifin je promenila ime svog profila i koristila Maskovu sliku profila da bi izgledalo kao da je to njegov nalog, a zatim je počela da tvituje svima da glasaju za demokrate na predstojećim izborima.

– Ubuduće, svi koji se na Tviteru budu lažno predstavljali bez jasnog navođenja „parodije“ biće trajno suspendovani – objasnio je Mask u tvitu nakon Grifinove suspenzije koja je bila posledica direktne provokacije protiv novog vlasnika platforme.

Goldberg nije jedina levičarska slavna ličnost koja je napustila Tviter zbog Maskovog preuzimanja kompanije. Manekenka Điđi Hadid najavila da je napustila Tviter, rekavši da je postalo prostor “mržnje i netrpeljivosti“. Brojne poznate ličnosti levičarske orijentacije su nezadovoljne time što Tviter nije više uporište demokrata i liberal već je Mask najavio liberalizaciju platform i manje ideološke cenzure na čijem udaru su bili nacionalisti, konzervativci i desničari. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter