Izvor: HAPPY BSC
22.02.2023 u 15:15
0

ZAHAROVA O BAJDENOVOJ POSETI UKRAJINI: „Loša predstava provincijskog pozorišta!“

Poseta američkog predsednika Džoa Bajdena Ukrajini bila je „loša predstava provincijskog pozorišta”, rekla je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, komentarišući nedavnu posetu američkog lidera Kijevu.

– I kriminolozi i psiholozi govore slične stvari: zločinac je uvek privučen na mesto zločina. U stvari, sve je ličilo na lošu predstavu provincijskog pozorišta osuđenog na propast, da bi naizgled dalo neku vrstu drame. U ovom trenutku je uključena sirena za vazdušni napad – rekla je Zaharova na današnjem brifingu, prenosi RIA Novosti.

„UPOREDIO JE SVOJ REŽIM SA FAŠISTIČKIM“ Zaharova oštro prokomentarisala izjavu Zelenskog o Berluskoniju

U ponedeljak je postalo poznato da je Bajden posetio Kijev. Suprotno ustaljenoj praksi, američka administracija nije obavestila javnost o putovanju. Štaviše, predstavnici Bele kuće su više puta demantovali da predsednik planira da poseti Ukrajinu. Prvobitno je u rasporedu rada šefa države dostavljenom novinarima stajalo da će Bajden u ponedeljak uveče odleteti u Varšavu, a da će njegovo novo putovanje u inostranstvo biti ograničeno na posetu Poljskoj, navodi se.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter