Izvor: BSC Happy
25.01.2023 u 13:50
0

ZAHAROVA POZVALA EVROPU DA SE PROBUDI IZ LETARGIJE: „Zar ne shvatate da vas Amerika uvlači u veliki rat?“

Zaharova je pozvala Evropu da se probudi iz letargičnog sna

Evropa hitno treba da se probudi iz letargičnog sna, poručila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova i podsetila da su se SAD okoristile od prethodna dva svetska rata te da Evropa ne bi trebalo ponovo da „nasedne na stari trik“.

Ona je ovim rečima prokomentarisala izjavu potpredsednika italijanske vlade i ministra spoljnih poslova Antonija Tajanija.

Zelenski se zahvalio Makronu na tenkovima pa poručio ruskim sportistima: „Nemate šta da tražite na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine!“

Tajani je ranije rekao da Evropa nema pravu spoljnu i odbrambenu politiku, „previše je ljubomore“ među zemljama, kao i da „Evropa uvek završi posle SAD“. On je napomenuo da „Evropa mora da učini sve da se sukob nikada ne proširi”. Prema njegovim rečima, „ni NATO ni Evropa, koja je dužna da pomogne Ukrajini, ne ratuju sa Rusijom“.

KREMLJ ODGOVORIO ŠOLCU NA ISPORUKU „TENKOVA LEOPARD 2“ UKRAJINI: „Tehnološki, ovo je neuspešan plan!“

-Zar ne shvataju da SAD uvlače Evropu u veliki rat? Zašto? Zato što Vašington odavno nema drugih resursakako bi mogao da obezbedi dolar i održi rast američke ekonomije, osim stvaranja žarišta i napetosti – napisala je Zaharova na svom Telegram kanalu.

-Evropa hitno treba da se probudi iz letargičnog sna i da se konačno seti da su se SAD okoristile o dva prethodna svetska rata koja su pokrenule zapadne zemlje. Dok je ceo svet ležao u ruševinama, Amerika se digla iz pepela- kazala je Zaharova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter