Izvor: BSC Happy
20.02.2023 u 16:12
0

ZAHAROVA SE OGLASILA NAKON BAJDENOVE POSETE ZELENSKOM: „Prodali svoj život Amerikancima“

Zvanična predstavnica ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova uporedila je sudbinu Vladimira Zelenskog sa bivšim predsednikom Gruzije Mihailom Sakašvilijem, koji trenutno služi kaznu.

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova podsetila je na „sudbinu američkih projekata“ komentarišući posetu američkog predsednika Džoa Bajdena Kijevu i susret sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim.

– Gledajući današnje snimke Bajdena sa svojim štićenikom Zelenskim iz Kijeva, ne zaboravite na sudbinu svih prethodnih američkih projekata – napisala je Zaharova na svom Telegram kanalu.

ZAHAROVA ODBRUSILA BERBOKOVOJ: „Dok ne naučiš osnove iz matematike neće biti osigurana bezbednost Nemačke!“

U tom kontekstu, Zaharova je spomenula bivšeg gruzijskog predsednika Mihaila Sakašvilija, ističući da taj političar „plaća visoku cenu da ne bi bio zaboravljen na Zapadu“.

– Sakašvili plaća da ne bude zaboravljen na Zapadu… Sakašvili je već potrošio skoro milion dolara da spase svoje zahvalne sunarodnike od pravde. Strani agenti – ne obaveštavaju blagovremeno o stranom finansiranju – napisala je Zaharova.

– Sudbina Sakašvilija, sudbina (Huana) Gvaida je ono što čeka sve one koji su svoje živote prodali Amerikancima: prokleti od sopstvenog naroda, beskorisni, primorani da velikodušno troše novac zarađen u Americi na izdaju svojih zemalja. o američkim advokatima, dodala je ona .

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter