Izvor: ALO
06.02.2024 u 09:29
0

ZANIMLJIV ŽIVOTNI PUT DIMITRIJA MEDEVEDEVA: Medvedev ispričao kako su izgledali njegovi studentski dani

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev ispričao je priču o tome kako je tokom studentskih dana radio kao domar.

O ovom poslu je govorio u intervjuu za film na TV kanalu Kultura posvećen 300-godišnjici Sankt Peterburgskog državnog univerziteta (SPbSU).

STIGLO PRIZNANJE DA ĆE LAVOV BITI NOVA PRESTONICA UKRAJINE! MEDVEDEV otkrio kakva ideja se razmatra u KIJEVU

Političar je rekao da mu je dodeljena povećana stipendija za odlične studije, ali to ipak nije dovoljno. „Osamdesetih godina, kada sam studirao, više nije bilo moguće živeti od 40 rubalja. Uz to možete da pojedete nešto svaki dan, u umerenim količinama“, rekao je Medvedev.

Tada je počeo da radi kao domar zajedno sa svojim prijateljem. Prema njegovim rečima, morao je da ustane u pola šest ili šest ujutru. „Ili je sneg očišćen, ili je ulica pometena. Bilo je još 100 rubalja. Ali već je bilo moguće živeti od 150 rubalja“, objasnio je Medvedev.

Zamenik šefa Saveta bezbednosti podsetio je i na svoj rad u zidinama Sankt Peterburgskog državnog univerziteta, gde je imao priliku da predaje. Rekao je da su njegovi učenici teško podnosili ispite i testove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter