Izvor: Sputnik
02.04.2024 u 15:59
0

ZAPAD POMAŽE KIJEVU DA NAPADNE RUSIJU DRONOVIMA: Ukrajinska vojska gađala Donjeck

Časov Jar u DNR izgubio je značaj za ukrajinsku vojsku. Ruski helikopteri Ka-52 uništili su ukrajinsku diverzantsko-izviđačku grupu na kupjanskom pravcu.

Časov Jar u DNR izgubio je značaj za ukrajinsku vojsku. Ruski helikopteri Ka-52 uništili su ukrajinsku diverzantsko-izviđačku grupu na kupjanskom pravcu.

Ukrajinska vojska gađala je Donjeck fugasnim raketama koje su proizvedene u Slovačkoj, a Gorlovku dronovima.

Ukrajina se unapred dogovara sa svojim saveznicima o napadima dronovima na objekte u Rusiji, prenosi Si-En-En, pozivajući se na izvor.
Kako je naveo sagovornik kanala, preciznost drona prilikom ometanja „vrši se korišćenjem veštačke inteligencije“.

„Svaki uređaj poseduje terminalni računar sa satelitskim podacima i podacima o terenu. Letovi se unapred razrađuju sa našim saveznicima, a avioni prate plan leta“, rekao je izvor.

Ranije je britanski list Fajnenšel tajms, pozivajući se na obaveštene izvore, pisao da su SAD pozvale Kijev da prekine napade na ruske energetske objekte, upozoravajući da bi oni mogli da dovedu do povećanja cena nafte u svetu.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter