Izvor: Tanjug
11.04.2023 u 08:41
0

CENTRALNA BANKA RUSIJE NEPOKOLEBLJIVA – ČAK I KAD JE NA METI: „Problemi zapadnih banaka ograničeno utiču na rusku ekonomiju!“

Detaljnom analizom su stigli do validnih informacija...

Problemi s kojima se suočavaju zapadne banke imaju ograničen uticaj na rusku ekonomiju, ali potencijalni pad cena i pad tražnje za ruskom izvoznom robom nose određene rizike, saopštila je Centralna Banka Rusije u analizi rizika na finansijskom tržištu.

Ruska centralna banka razmatra kupovinu valuta prijateljskih zemalja poput Kine, Indije i Turske za svoj Fond nacionalnog bogatstva!

U analizi se navodi da su efekti problema banaka u zapadnim zemljama za Rusiju ograničeni, jer je rusko finansijsko tržište u znatnoj meri izolovano, s obzirom na sankcije i mere regulacije nacionalne valute.

„Međutim potencijalno smanjenje globalnih cena i pad potražnje za ruskim izvoznim proizvodima u uslovima globalne recesije i dalje mogu da utiču na Rusiju“, dodaje se u analizi Centralne Banke Ruske Federacije, prenosi TASS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter