Izvor: HAPPY BSC
21.05.2022 u 18:08
0

ZAROBLJENE VOĐE „AZOVA“ SU GORE OD IZDAJNIKA! „Čim su osetili dah smrti, kapitulirali su. Istorija ih neće pamtiti kao heroje!“ (VIDEO)

Lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov objavio je novi video na svom Telegram kanalu u kome su izjave ukrajinskih vojnika koji su se predali iz čeličane Azovstalj.

OSLOBODIĆEMO UKRAJINU OD ŠEJTANA: Lider Čečena ima praksu ratovanja, zna kako da „počisti“ naciste (VIDEO)

– Zanimljivo je da se među hiljadama predatih Banderovaca iz Azovstalja nalaze i njihovi lideri – Prokopenko i Volin. Sve bi bilo u redu, ali tek nedavno je ovaj tandem, strogih lica, oštro osudio ukrajinske marince koji su položili oružje u Mariupolju. Štaviše, ova dvojica su pozivali Ukrajince da ne prave heroje od onih koji su izbacili belu zastavu, a posle su ih nazivali dezerterima i borcima koji su izabrali put srama – navodi se u opisu videa i dodaje: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Iako su tada, u zajedničkom saopštenju, Prokopenko i Volin rekli da ni u kom slučaju niko ne treba da veliča one koji su se predali, sada su, posle nekoliko nedelja, i sami poslušno položili oružje. Jednostavno su napustili sklonište, ostavljajući u prošlosti gomile leševa svojih „drugova“. Negde je iznenada nestala njihova izdržljivost, postojanost, neumoljivost. I kako sad nazvati ovu dvojicu? Ne možete ih čak ni nazvati izdajnicima! Za ovo je potrebno da u njihovom činu ima bar nešto normalno, ljudsko… Oni su mnogo gori od izdajnika. Čista sramota!

Ceo ovaj post govori o tome šta su banderovci.

– Evo je – cela suština njihove ideologije. Grde i pljuju sopstvene istomišljenike i odmah, kao da ništa nije bilo, slede sopstveni primer. Ovo je odličan razlog za razmišljanje za one koji i dalje ostaju sa oružjem u rukama na drugoj strani. Ako nam ne verujete, onda bar pogledajte kako se prema vama ponašaju vaše vođe i ideolozi. Za njih ste samo potrošni materijal. Svakog od vas koji odbije da pruži otpor, oni praktično nazivaju sramnim i gadovima, a čim osete dah smrti, bez ikakvih uslova kapituliraju. istorija neće pamtiti ni zarobljenike ni preostale Banderovce kao heroje. Nikad! – poručio je Kadirov. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter