Izvor: BSC Happy
09.09.2023 u 14:50
0

ZBOGOM AMERI! RUSI DEVASTIRALI DVE AMERIČKE HAUBICE: DNEJPARSKA GRUPA napravila LOM u UKRAJINSKIM REDOVIMA! (VIDEO)

Vojnici grupe trupa Dnjepar uništili su za jedan dan dve haubice američke proizvodnje M777, haubicu D-30 i posadu minobacača kalibra 120 milimetara u blizini Hersona, rekao je u subotu za RIA Novosti izvor upoznat sa situacijom.

 – U protekla 24 časa, kao posledica vatrene štete formacija Dnjeparske grupe trupa na pravcu Hersona, uništena je posada minobacača kalibra 120 mm i municija za nju, gubici: 3 vojnika Oružanih snaga. Ukrajine je uništeno, 4 su povređene, dve haubice M 777 sa municijom, gubici: 7 vojnika Oružanih snaga Ukrajine je uništeno, 5 je povređeno – rekao je izvor.

Prema njegovim rečima, na kahovskom pravcu ruska vojska je uništila haubicu D-30 sa municijom i posadom. U oblasti Hersonskih ostrva, koja se nalaze na ušću Dnjepra, zadat je udarac na položaje ukrajinskih trupa, likvidirano je 5 ukrajinskih vojnika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter