Izvor: BSC Happy
09.03.2023 u 09:25
0

ZBOGOM PRIJATELJU SRBIJE: Odlazi Miloš Zeman

Češki predsednik Miloš Zeman odlazi sa mesta predsednika Češke. Opozicija slavi.

Miloš Zeman, jedan od najstarijih predsednika neke zemlje, ali jedan i od najstarijih političara i državnika povlači se sa mesta predsednika Češke.

Zemana će u ceremonijalnoj funkciji zameniti penzionisani vojni general Petr Pavel.

„NASTOJAO SAM DA ČEŠKA OTPRIZNA KOSOVO“ Zeman: Skupština je poslala predlog vladi da to učini, a ja nisam diktator nego sam demokrata

Zeman je imao dva uzastopna mandata, poznat po eksplozivnim i neskrivenim izjavama, zapadni mediji navode da je polarizovao češko društvo, a navodno je dobar deo njeove političke agende u inostranstvu propao, upravo zbog njegovih, za Zapad, nepopularnih stavova.

Odlazeći predsednik je koristio svaku priliku da napadne EU, a podsetimo se da se čvrsto držao podrške Srbiji i pokušaju „otpriznavanja“ takozvanog Kosova od strane zemlje koju vodi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter