Izvor: Happy BSC
01.04.2022 u 15:47
0

ZELENSKI I MAKRON SU SE HITNO ČULI TELEFONOM! Iz Pariza je stigla naredba Ukrajini koju Kijev mora da uradi

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da je sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom telefonom razgovarao o toku i izgledima pregovaračkog procesa i značaju bezbednosnih garancija za Ukrajinu.

On je na Tviteru naveo da je u razgovoru bilo reči i o potrebi primene inicijative Pariza za pomoć civilima da se evakuišu iz opkoljenog Mariupolja na jugu Ukrajine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Inicijativa Francuske o humanitarnim koridorima iz Mariupolja mora da bude primenjena“, napisao je Zelenski.

Dodao je sa je Makronu govorio i o suprotstavljanju „ruskoj agresiji“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter