Izvor: Kurir.rs
16.03.2023 u 08:24
1

ZELENSKI „RATOBORAN“ I „OSNAŽUJUĆ“ ČAK I BEZ POKRIĆA: „Razgovarali smo o tenkovima i zaštiti ukrajinskog neba!“

Njegov govor obišao je svet i naišao na debatu jer su njegove reči diskutabilne.

Danas je bio plodonosan međunarodni dan za našu zemlju, za našu odbranu, naveo je predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski u svom posednjem obraćanju.

ZELENSKI O TEŠKOJ SITUACIJI U BAHMUTU: „Budućnost Ukrajine odlučuje se na istočnom frontu“

– Održan je još jedan sastanak u formatu Ramštajn, već deseti. Municija za naše vojnike, artiljerija, tenkovi, zaštita ukrajinskog neba – o svemu tome se razgovaralo. Postoji rešenje. Ovo je posebno važno sada – kada se oseća da se ruska agresija približava trenutku, kada može da pukne. Moramo stalno povećavati pritisak za teror.

Pritisak u našoj odbrani, u sankcijama Rusiji, u uništavanju načina da se zaobiđu sankcije ruske države i njenih kompanija, u političkim i pravnim pritiscima.

Što je veći pritisak, to će brže biti kretanje ka obnavljanju našeg teritorijalnog integriteta i međunarodnog pravnog poretka. Činimo sve da to osete partneri. Ova potreba će i dalje biti pritisnuta. Korak po korak. Neprestano. Okupator mora biti uništen.

Hvala svima koji to čine! Slava svima koji su sada u borbi! Svaka čast svima koji pomažu! – poručio je ukrajinski predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZELENSKI „RATOBORAN“ I „OSNAŽUJUĆ“ ČAK I BEZ POKRIĆA: „Razgovarali smo o tenkovima i zaštiti ukrajinskog neba!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter