Izvor: Kurir.rs
20.12.2022 u 12:45
0

ZELENSKI POSETIO BAHMUT? Ukrajinci tvrde da je danas posetio grad za koji se vode ozbiljne borbe!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski doputovao je u Bahmut, saopštila je pres-služba kabineta predsednika, prenosi portal Unian. 

„PROCES POVRATKA KRIMA POD UKRAJINSKU KONTROLU JE POČEO“: Zelenski otkrio kada će lično da poseti Krim!

U Bahmutu se Zelenski sastao i razgovarao sa vojskom. Predsednik je uručio i priznanja braniocima.

O poseti Zelenskog Bahmutu piše i portal Oborzevatel, koji je potvrdio da je „predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski posetio grad Bahmut u Donjeckoj oblasti na liniji fronta“.

„Na 300. dan rata protiv ruskog agresora, tamo se trenutno vode najžešće bitke. Poseta vrhovnog komandanta ukrajinske armije nije najavljena, ali se zna da se on sastao i razgovarao sa braniocima i uručio im nagrade.“

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako piše tamošnji portal, to je za njih potvrđeno i u kabinetu predsednika.

„On je zaista bio tamo. I, očigledno, već je otišao. Ali za sada, iz bezbednosnih razloga, uzdržaćemo se od komentara“, rekao je portparol OPU Sergej Nikiforov.

Ministarstvo odbrane je takođe potvrdilo posetu predsednika gradu u Donjeckoj oblasti, uz napomenu da su delegacija ukrajinskog lidera i predstavnici ministarstva bili na službenom putu.

„Danas se navršava 300 dana velikog rata u punom obimu i danas je predsednik u Bahmutu dodelio nagrade našim najboljim braniocima koji brane našu istočnu tvrđavu. Tu su sada koncentrisane glavne snage neprijatelja, ali ništa ne dobijaju“, rekao je zamenik načelnika Ministarstva odbrane Hana Malar.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter