Izvor: Tanjug
15.04.2023 u 18:37
0

KIJEVSKA ČISTKA: Zelenski udara sankcije „ruskim špijunima“

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski potpisao je danas uredbu kojom se uvode sankcije za još 690 pojedinaca i organizacija iz Rusije.

Prema dokumentu objavljenom na sajtu predsednika Ukrajine, sankcije su uvedene brojnim ruskim sportistima, kao i ruskim internet pretraživačima, kao što su „rambler“ i „jandeks“.

POSLE „HIMARSA“ KIJEVU STIŽE „PATRIOT“: „Spremamo osvetu Rusima“

Zelenski je 1. aprila uveo sankcije za 650 pojedinaca i organizacjia jer „rade u korist ruske agresije“, kao i onima koji su povezani sa ruskom vojnom industrijom.

– Niko ko pomaže teroristima, radi za njih, snabdeva ili pravi oružje za teror neće pobeći od odgovornosti –  poručio je tada Zelenski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter