Izvor:
18.12.2019 u 09:37
0

ZEMLJOTRES POGODIO KINU Povređeno devet osoba, na hiljade domaćinstava bez struje

Najmanje devet osoba povređeno je danas u zemljotresu jačine 5,2 stepena koji je pogodio grad Nejđang u kineskoj provinicij Sečuan, objavili su kineski mediji.

Zemljotres je registrovan u 8.14 sati po lokalnom vremenu. Četiri povređene osobe su u kritičnom stanju, saopštile su lokalne vlasti. Zbog zemljotresa urušilo se 20 kuća, dok je 11.968 domaćinstava ostalo bez struje.


EKSKLUZIVNA GOSTOVANJA "DOBRO JUTRO SRBIJO" KOJA SU UZDRMALA REGION

MINISTAR SPOLJNIH POSLOVA NA HAPPY TV Odluka o deci sa Malte u januaru

MINISTARKA ZORANA MIHAJLOVIĆ : Moramo da ulažemo u železnicu, putarine su sasvim realne! (FOTO)

IVICA DAČIĆ Na Kosovu se ne zna ko je gori, ne znam da li će Albanci ikada biti spremni! (FOTO)


Više od 2.000 spasilaca, među kojima su i pripadnici policije, službe za vanredne situacije, vatrogasci, učestvuju u akciji spasavanja. Seizmolozi navode da je malo verovatno da će u narednim danima ovaj region pogoditi jači zemljotres. Zemljotres je registrovan na dubini od 14 kilometara.

Izvor: Tanjug

Foto: scmp.com/video/china/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter