Izvor: bsc happy
13.11.2023 u 10:20
0

ANA BRNABIĆ ZA HAPPY TV: „Optužbe opozicije su neverovatne gluposti, hoće da izazovu haos“!

Nikakvih "fantomskih" birača nema, to su javno dostupne informacije, poručila je Ana Brnabić, premijerka Srbije gostujući u emisiji "Dobro jutro Srbijo" na Happy TV.

– Opozicija nas sada optužuju da imamo fantomske glasače, što je apsolutna laž s obzirom da smo apsolutno uredili Javnu upravu. Otuda njima te ideje jer polaze od sebe, jer u njihovo vreme nije bio birački spisak kao što imamo danas. Optužbe opozicije su neverovatne gluposti neshvatljivih razmera. Sistem ne može tako da fukcioniše. Da su Đilasove tvrdnje tačne, ispalo bi da Srbija ima samo 6 miliona stanovnika. Sada imamo centralni regisatar stanovnika, i od kada je uvedena E-uprava sve je transparentno. Sada smo sredili sistem, nije kao ranije. Sada recimo može da se proveri, ukoliko dođe do promene stanja i adrese građana, što nije bio slučaj recimo u 2005. godine – jasna je premijerka.

SINIŠA MALI ZA HAPPY TV DELI OPTIMISTIČNE VESTI: Uspeli smo da dođemo do tog nivoa jednocifrene inflacije – mere koje smo preduzeli daju EFEKTA

– Mi imamo jednu listu, dok opozicija ima 10 lista,u kojoj su Dveri i Zavetnici, DSS i ostali. Oni su iskreni bili i rekli da nakon izbora svi idu u koaliciju, i u skladu s tim imaju mnogo više kontolora zato. Svi su oni optužili predsednika što nije uveo sankcije Rusiji, i kako će ukoliko pobedimo on to i uraditi. Ustvari oni imaju te planove, čak su to i izjavili nekom prilikom. Unapred hoće da dokažu da samo imaju nameru da opet prave haos i uspostave nestabilnost u zemlji. Da postoji zrno istine u tome, zapad bi nas istreso iz gaća, jer oni jedva čekaju da mi uvedemo sankcije Rusiji – kaže Brnabićeva.

Premijerka je istakla da se predsednik politikom bavi da bi nešto uradio za naš narod. Srbija ne sme stane, kao ni projekti kao što je BIO4 kampus, koji bi trebao da se realizuje do 2027.godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter