Izvor: BSC Happy
08.01.2024 u 13:40
1

DANAS, U EMISIJI „POSLE RUČKA“ UVEK ZANIMLJIVA TEMA: Da li opraštate prevaru?

Emisija "Posle ručka" kolažna je emisija zabavno informativnog karaktera u kojoj svakog dana od 14:50, na kanalu HappyTV, obrađujemo teme koje se tiču života i pitanja svakodnevnice običnog čoveka. Obrađuje mahom društveno-socijalne, ali društveno-ekonomske teme, odnosno sve teme koje se tiču porodice, kao nukleusa društva, u vremenima u kojim živimo. Svakog dana razgovaramo sa gostima stručnjacima iz različitih oblasti: sporta, muzike, nauke ali i politike.

Ne propustite današnju emisiju „Posle ručka“ samo na Happy televiziji jer ćemo se u njoj baviti uvek aktuelnom i zanimljivom temom: Da li biste oprostili prevaru?

Da li smo spremni za istinu, da li je loš seks preduslov za preljubu, od sumnje do rastrojstva ličnosti…samo su neke od teza o kojima će pričati naši današnji gosti:

  • Milica Mitrović, advokat
  • Ljubica Marković, novinar
  • Boris Teodosijević, psiholog
  • Hairira Ramadani iz „Udruženja žena“

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DANAS, U EMISIJI „POSLE RUČKA“ UVEK ZANIMLJIVA TEMA: Da li opraštate prevaru?”

  1. Molim vas promenite ovog voditelja manekena sa minđušom u uvetu koji je nadmen iritantan i nezna da vodi emisiju često puta prekida goste u pola priče u svakoj emisiji mora da spomene temu seksa kao neki manijak.
    Siguran sam da bi emisija bila mnogo popularnija bez njega bilo koga drugog da stavite za voditelja.
    S poštovanjem !

    1
    2
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter