Izvor: BSC Happy
07.01.2024 u 20:51
10

SUZE U „AKTUELNOSTIMA! LABAN RASPLAKAO NACIJU NA NAJVEĆI HRIŠĆANSKI PRAZNIK! Evo šta je izgovorio pa izazvao BURU!

Govoreći o pravoslavlju i moralnim, čovečanskim vrednostima, prof. dr Miloš Laban se rasplakao nakon što je pomenuo da postoji i ona druga strana koja pokušava da uništi sve sveto i porodično na planeti. Njegove suze dirnule su milionski auditorijum, koji je i večeras uz našu emisiju!

On se tokom govora o borbi Pravoslavlja sa slugama zla zaplakao…

– Za mene je na prvom mestu Srpska pravoslavna crkva. Nezvanični šef Pravoslavlja u svetu je ruski patrijarh Kiril. Zato što je na čelu najjače pravoslavne crkve, a iza njega stoji, nema sumnje, ruska država. Istupanje predsednika Putina i vodećih ljudi Rusije ima pravoslavni prizvuk. To je borba za opstanak Pravoslavlja, to je sveti rat u suštini, protiv onih koji hoće da unište Hrišćanstvo, koji hoće da unište porodične tradicije, koji hoće da unište sve što je pozitivno – rekao je Laban jecajući.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

10 thoughts on “SUZE U „AKTUELNOSTIMA! LABAN RASPLAKAO NACIJU NA NAJVEĆI HRIŠĆANSKI PRAZNIK! Evo šta je izgovorio pa izazvao BURU!”

  1. Gospodine Laban sve što ste rekli u pravu ste i ceo Srpski narod to zna samo nas političari zavaravaju. Svaka čast na svakom vašem nastupu sa uživanjem slušam vaše diskusije i zapažanja. Duboko ste me dirnuli!

    3
    0
    Odgovori
  2. Svi su lepo pričali ali nekako je najlepše rekao gospodin Kiril , lepo je sve objasnio .
    Nego , da pitam nešto , koja je to maca pojela crvenu maramicu tokom emisije Aktuelnosti .
    Svim Pravoslavcima SREĆAN BOŽIĆ .

    3
    0
    Odgovori
  3. Pa voli čovek Pravoslavlje, Srbiju, mrzi zlo , pa kako da se ne zaplače šta sve rade i Pravoslavlju i Srbiji i Rusiji ali Bogami i celom svetu sem sebi .
    Treba da se šeta , malo brzim hododm pa malo sporijim , da posmatra ljude, drveće i sve oko sebe , ja odem na pijacu ali ne svaku , postoje posebne pijace koje imaju ono nešto što recimo Tržni centri , ovi veliki nemaju , te pojace, ostale su samo dve , one imaju dušu , i uvek treba otići na ona mesta koja imaju „dušu“ ne smao na pijace , kafić, restoran, hotel. čak imate i muzeje sa dušom a ima i onih bez nje mada su ti retki . Ali koju god su pijacu prepravljali svaka je ostala bez duše .
    Kakve su to „Dubinske promene “ koje hoće da se uvedu u Srbiji , treba predesdnik 20. og da objavi da se narod pripremi i psihički i fizički .

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter