Izvor: BSC Happy
13.07.2023 u 23:00
0

„DOBRO JUTRO, SRBIJO“ – VAŠ OMILJENI MERAČ ISTINE – IZ FOTELJE: Da li povlačenjem policajaca KURTI kupuje vreme?

Razlog da ustanete rano, a i ako zakasnite svakako ne propuštate najaktuelnije i goruće teme, uz to sjajne sagovornike najgledanijeg jutra u Srbiji. Istinito, jasno, pravo u metu - "DOBRO JUTRO SRBIJO" na Happy televiziji!

Dobro jutro Srbijo, dobro jutro gledaoci Happy televizije!

6.00

Probudimo se uz PRELISTAVANJE dnevne štampe sa Markom Miškeljinom iz Centra za društvenu stabilnost i Vladimirom Kljajićem, Mladim za inovacije.

7.00

Aljbin Kurti navodno čini ustupak. DA LI POVLAČENJEM POLICAJACA KURTI KUPUJE VREME? Na ovu temu sa gostima Aleksandrom Šešeljem, Srpska radikalna stranka i Perko Matović, politikolog.

8.00

U nastavku programa razgovaraćemo o potencijalnoj promeni odnosa NATO pakta prema Srbiji. Branko Radun, analitičar, Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost i Milan Galović, novinar Politike, pokušaće da nam daju odgovor na ovo na temu NATO ŽELI JAČE ODNOSE SA SRBIJOM.

9.00

Srbija se gradi i ide napred. Da li MOSTARSKA PETELJA MENJA GAZELU? Pitamo Darka Glišića, predsednika Izvršnog odbora SNS-a.

10.00

Jedna i tragična tema ovog jutra je SVIREPA I BRUTALNA UBISTVA U SRBIJI. Teška tema i još teži pristup. Razgovaramo sa stručnjacima Sandrom Bjelac, psihoterapeutom i Blažom Markovićem, predsednik Sindikata policije i policijskih starešina.

11.05

Dr Saša Milićević, pedijatar zna najbolje KAKO ZAŠTITI DECU OD JAKOG SUNCA po enormnim vrućinama koje su pogodile našu zemlju prethodnih dana.

11.25

POMOĆ OSOBAMA SA AUTIZMOM je važna tema o kojoj bismo morali više da znamo. Sašenka Mirković iz humanitarne orrganizacije „Dečije srce“ će nam biti gošća za kojom ćemo odjaviti naše najgledanije jutro.

 

Probudite se uz najgledanije jutro u Srbiji!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter