Izvor:
06.03.2018 u 20:58
0

DOBRO JUTRO SRBIJO: Slavica Đukić Dejanović, Zlatibor Lončar, Aleksandar Antić, Veselin Jevrosimović, Nebojša Čović i Dragan Kojić u jutarnjem programu!

Kao i svakog jutra probudite se uz jutarnji program Happy televizije "Dobro jutro Srbijo"

Voditelji Milomir Marić i Irina Vukotić sa našim gostima pričaće o sportu, politici, medicini, kulturi i estradi.

Gosti u studiju biće:

Zlatibor Lončar ministar zdravlja

Ministar zdravlja govoriće o broju obolelih pacijenata koji se stalno povećava, elektronskim receptorima i hapšenjima na VMA

Aleksandar Antić ministar rudarstva i energetike

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Arsić je najavio na otvaranju trećeg dana Kopaonik biznis foruma da su pokrenute velike investicije u energetici i da će srbija so 2020. dobiti nove energetske objekte ukupne snage od 1.000 megavata struje, kao i da bi najkasnije u maju ili junu trebalo da bude objavljen tender za izbor strateškog partnera za RTB Bor.

Slavica Đukić Dejanović ministarka bez portfelja zadužena za demografiju

Da li je u Srbiji na snazi demografska kriza i šta nam je činiti? Na ova pitanja odgovara Slavica Đukić Dejanović ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku.

Nebojša Čović bivši gradonačelnik Beograda

Šta nosi funkcija gradonačelnika Beograda i kolika je odgovornost prvog čoveka grada?

Veselin Jevrosimović Predsednik Atletskog saveza Srbije

Predsednik Atletkog saveza Srbije govoriće o najvećem uspehu u istoriji srpske atletike, zlatu u Engleskoj, istoj zemlji gde je zbog zihernadli i otcepljenog broja letos Ivana Španović ostala bez zlata.

Dragan Kojić Keba pevač

Popularni pevač će govoriti o novoj pesmi i spotu, o navodnom privođenju kao i raznim događajima na estradi.

Ostanite uz Happy televiziju, "Dobro jutro Srbijo" i sjajne goste!

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter