Izvor: BSC happy portal
02.08.2023 u 22:50
0

„DOBRO JUTRO, SRBIJO“ – VAŠ OMILJENI MERAČ ISTINE – IZ FOTELJE: Falsifikovani dolari u svetu i Australiji postaju nova vojna baza SAD?

Sjajni sagovornici u najgledanijem jutru u Srbiji!

06:00

Jutarnji program počinjemo prelistavanjem štampe sa Aleksandrom Gajićem iz Centra za društvenu stabilnost i Petrom Popovićem sa Pepo portala.

07:00 

O falsifikovanim dolarima u svetu i Australiji koj postaje nova vojna baza SAD, razgovaramo sa novinarom Politike, Markom Lakićem.

                                                                                                                                                                     08:00

U nastavku najgledanijeg jutra u Srbiji ugostićemo analitiara Nenada Bumbića i Aleksandra Šešelja iz Srpske radikalne stranke.

09:00 

Humantiarni rad koji ne zna za odmor – tema je za direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, Arno Gujon.

10:00

O posledicama strašnog nevremena koje je pogodilo Srpsku Atinu, razgovaramo sa gradonačelnikom Novog Sada, Milanom Đurićem, a o odgovoru ruske strane na ukrajinski napad na Moskvu, pričamo sa urednikom sajta RT Balkan, Nikolom Vrzićem.

11:00

Ugostićemo i reditelja Ljubišu Ristića, a u samom finišu najgledanijeg jutra u Srbiji, sa predsednikom Pokreta Dinara-Drina-Dunav, Tomislavom Bokanom, podsećamo se stradanja srpskog naroda u Oluji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter