Izvor: BSC Happy
17.07.2023 u 22:53
0

„DOBRO JUTRO, SRBIJO“ – VAŠ OMILJENI MERAČ ISTINE – IZ FOTELJE: EXPO-2027 – VELIKA ŠANSA za SRBIJU

Razlog da ustanete rano, a i ako zakasnite svakako ne propuštate goruće teme, uz to sjajne sagovornike najgledanijeg jutra u Srbiji. Istinito, jasno, pravo u metu - "DOBRO JUTRO SRBIJO" na Happy televiziji!

Dobro jutro Srbijo, dobro jutro gledaoci Happy televizije!

6.00

Prelistavanje dnevne štampe našeg najgledanijeg jutra započinjemo sa Vladimirom Kokanovićem, predsednikom Saveza Srba u Sloveniji i Miljanom Jovićevićem, analitičarem.

7.00

Ovih dana se Aljbin Kurti hvali kako je od Turske dobio, pre će biti kupio, dronove „Barjaktare“. Na temu Kurti potvrdio da je dobio „Barjaktare“ sa Srđanom Barcem iz Centra za društvenu stabilnost i Nenadom Bumbićem, analitičarem.

7.40

U nastavku emisije Valjevo dolazi do nas. Gost u studiju je Lazar Gojković, gradonačelnik Valjeva.

8.00

Selimo se na ne baš poželjno mesto na planeti – u Ukrajinu. Spekuliše se da se trenutno vode pregovori, o kojim svet ne zna ništa. Tajni pregovori su Ukrajini su tema za naše goste Branka Raduna, analitičara, Zorana Spasića, stručnjaka za međunarodnu politiku i Vlastimira Vidića, politikologa.

9.00

Svi pričaju o EXPO 2027. – velika šansa Srbije. Naš gost Tomislav Momirović, ministar spoljne i unutrašnje trgovine.

9.35

Sve smo borbe dobili, da li ćemo i ovu protiv bele kuge? Državni prioritet – borba za natalitet i sa nama u studiju Darija Kisić, ministarka za brigu o porodici i demografiju Srbije.

10.00

Taman smo završili sa korona virusom, a već nas plaše novom epidemijom. Nova epidemija – spinovanje ili…? naša je sledeća tema za gosta dr Branimira Nestorovića.

11.05

Nastavimo sa zdravim temama  – Sačuvati srce od vrućine – savete daje dr Dragan Simić, kardiolog.

11.25

Naše najgledanije jutro odjavićemo sa dr Ivanom Budimski i temom Betmeni – budite sa nama i otkrijte šta je u pitanju.

 

Probudite se uz najgledanije jutro u Srbiji!

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter