Izvor: BSC Happy
19.07.2023 u 23:00
1

„DOBRO JUTRO, SRBIJO“ – VAŠ OMILJENI MERAČ ISTINE – IZ FOTELJE: VUČIĆ i STOLTENBERG restartuju ODNOSE

Razlog da ustanete rano, a i ako zakasnite svakako ne propuštate goruće teme, uz to sjajne sagovornike najgledanijeg jutra u Srbiji. Istinito, jasno, pravo u metu - "DOBRO JUTRO SRBIJO" na Happy televiziji!

Dobro jutro Srbijo!
Dobro jutro gledaoci Happy televizije!

6.00

Prelistavanje dnevne štampe započinjemo tradicionalno sa Nebojšom Obrkneževim iz Centra za društvenu stabilnost.

7.00

Predsednik Vučić se sastao sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom. Srbija je na dobrom putu, konačno se čuje i njen glas. Naša tema je Vučić i Stoltenberg restartuju odnose. Milan Dobromirović iz Informera i Borko Kasanski iz Srpskog telegrafa će nam analizirati sastanak predsednika Srbije i generalnog sekretara NATO.

8.00

Srpska pravoslavna crkva nedeljama unazad pod teškim pritiscima i udarima sa svih strana. Ovog puta, verovali ili ne, Britanska obaveštaja služba oko SPC. Tražimo odgovore kod Aleksandra Lukića, politikologa i Perka Matovića, Centar za nacionalnu politiku.

8.25

Srbiju je noćas potreslo neviđeno nevreme. Palo drveće i haos po ulicama Srbije. Nezapamćeno nevreme u Srbiji – diplomirani inženjer Gordana Janičić iz „Srbija šume“ je naš gost.

9.00

Ponovo Kurti, ali ovog puta u Beogradu. Kako? Budite sa nama uz temu Kurti pravi stranku u sred Beograda sa prof. dr Vojsilavom Šešeljem, Srpska radikalna stranka.

10.00

Nastavljamo sa Kurtijem i njegovim novokupljenim dronovima barjaktarima. Kurti u sadejstvu sa barjaktarima je naša sledeća tema rezervisana za eskperta za odbranu i bezbednost Ivana Miletića.

10.25

Kakav je to rat nastupio? Britanski admiral: „Vodi se tehnološki rat“, naša je tema ovog jutra, a više o njoj sa Bojanom Bilbijom, urednikom političke rubrike u listu Politika.

11.08

Oprez vozačima u nastavku programa, a sa nama u studiju je Vladimir Jevtić iz Asocijacije za bezbednost saobraćaja.

11.30

Najgledanije jutro u Srbiji odjavićemo sa Nemanjom Milovanovićem, automobilistom.

Probudite se uz najgledanije jutro u Srbiji!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„DOBRO JUTRO, SRBIJO“ – VAŠ OMILJENI MERAČ ISTINE – IZ FOTELJE: VUČIĆ i STOLTENBERG restartuju ODNOSE”

  1. Toliko mi je milo sto sam jutros pogledala Hepi i sto sam saslusala vaseg gosta i njegovu poucnu pricu gospodina Bokana . Obicno pre podnbe ne ukljucujem TV , jutros sam pogledala a sta drugo ne Hepi i ovo sto je on danas pricao u Dobro jutro Srbijo trebali bi svi na svetu da pocuju pa cak i Americki gradjani, Norveski, Engleski i Nemacki a pogotovu trenutno Ukrajinski gradjani koji najvise ispastaju jer nisu shvataili , mozda nije ni Zelenski shvatio , ni njegova zena koja se povela za obecanjima . Divno da divnije gospodine Bokane ne moze biti ali od gospodina Bokana i moze . Divno je da danas postoje takvi ljudi , melem u svakom pogledu . Uvak pored opasno istinite njegove price cesto se slatko i nasmejem i to onda kada on imitira nesto o cemo prica da bi se bolje shvatilo i upamtilo , fantazija .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter