Izvor: BSC Happy
20.07.2023 u 09:45
2

VOJISLAV ŠEŠELJ ZA HAPPY TV OTKIRVA TAJNE POLITIČKE SCENE 2000-IH : „Na toj večeri VUČIĆ umalo da IZMLATI ĐINĐIĆA, jedva sam ih smirio“

Gost najgledanijeg jutra u Srbiji je prof. dr VOJISLAV ŠEŠEJ, lider Srpske radikalne stranke.

Razotkrivanje tajni političke scene 2000-ih. Vojislav Šešelj je izneo komičan detalj sa jedne od večera, nakon političkog duela koji je imao sa Zoranom Đinđićem, a koji je nastao u žaru političke borbe

– Ja sam u avgustu 2000 imao duel sa Zoranom Đinđićem na Palma TV u Jagodini. Pobedio sam ubedljivo, pružao je on odlučan odbor. (Dragan Marković) Palma nam je pripremio večeru. Bili smo Đinđić, Vučić, Čeda Jovanović, Palma, voditelj i ja. Umalo Vučić da izmlati Đinđića, jedva sam ih smirio. Započnemo raspravu o atentatu u Budvi. Bio je siguran (Đinđić) da je Drašković to lažirao. Meni je izgledalo čudno da ga metak jedan pogodi u desno, a jedan u levo uvo. Slično je bilo i za Ibarsku magistralu – rekao je Šešelj.

Naš gost kaže da tuga nakon masakra ne prestaje, a neki to gnusno zlouotrebljavaju

– Jesam nesalomljiv ali nisam operisan od emocija. Izgledao je prilično tužno… Prošla su dva i po meseca od tragedije, teško savlađujem to. Ne zna čovek jednostavno kako da se ponaša, nešto se desilo što niko živ nije mogao da očekuje. Sada ima onih koji to zloupotrebljavaju. Sada žalosna sova Lazović jadikuje što ga je Mali nazvao budalom. Sva opozocija je po tom pitanju je ispala budala. Naprednjaci su pokazali i pustili da uđu tu to živo blato i da neće znati da izađu. Šta može Anketni odbor? Ništa,. Timovi psihijatara ne mogu da daju dijagnozu ovom malo ludaku, a ni za onog drugog. Šta sada može da utvrdi Anketni odbor? Zna se ko su izvršioci, ko su žrtve. Ne dokazuje se tu nikakva krivica – rekao je naš gost.

Kakav je to Anketni odbor vodio lider radikala?

Znate, bio je jedan vrlo uspešan Anketni odbor, povodom ubistva ministra odbrane Pavla Bulatovića koji sam ja vodio. Đinđić je poludeo. Svi su me potcenjivali. Ja prvo predložim da se naš rad proglasi tajnim i onda saslušavam razne političare, vojne generale, službenike. Neki su prolazili kao kroz toplog zeca. Pokažem da niko iz režima pređašnjeg i trentnog nije ništa ozbiljno uradio da se razotkrije atentat. Sastavio sam tekst zaključaka i svi su prihvatili. Onda sam predložio da se ukine tajnost. Spremim sve stenograme svim novinama i dam određene tekstove, nisam dao iste. Sve su novine obljaviljale moja saslušanja. Đinđić protiv mene krivičnu prijavu podneo zbog odavanja državnih tajni. Onda je mora da je povuče – istakao je on.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “VOJISLAV ŠEŠELJ ZA HAPPY TV OTKIRVA TAJNE POLITIČKE SCENE 2000-IH : „Na toj večeri VUČIĆ umalo da IZMLATI ĐINĐIĆA, jedva sam ih smirio“”

  1. Seselj je posramljen izasao iz tog duela i toliko mrzi Djindjica da je to bolesno . Iako je mrtav vec 20 godina , Seselj se ne smiruje .

    0
    2
    Odgovori
  2. Na zalost nisam ukljucila TV kada je gost bio Seselj senior , za mnogo stvari je inace on u pravu i nekada i sada , za pokojnog Djindjica bih rekla da je za po neke stvari bio u pravu ali u pogresnom trenutku , ali sam ukljucila TV kada je Bokan pricao, bio je maestralan , on ono sto je juce ujutru pricao trebalo bi prevesti na sve jezike sveta .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter