Izvor: BSC Happy
24.07.2023 u 23:00
0

„DOBRO JUTRO, SRBIJO“ – VAŠ OMILJENI MERAČ ISTINE – IZ FOTELJE: Premijerka Ana Brnabić govori o svim aktuelnim temama!

Razlog da ustanete rano, a i ako zakasnite svakako ne propuštate goruće teme, uz to sjajne sagovornike najgledanijeg jutra u Srbiji. Istinito, jasno, pravo u metu - "DOBRO JUTRO SRBIJO" na Happy televiziji!

Dobro jutro Srbijo!
                                                                  Dobro jutro gledaoci Happy televizije!

                                                                                                            6.00

Prelistavanje dnevne štampe započinjemo sa Blažom Markovićem – Novi ljudi, nova snaga, Nebojšom Obrkneževim – Centar za društvenu stabilnost.

                                                                                                            7.00

„KURTI:SRBI NA KOSOVU ŽIVE BOLJE NEGO U SRBIJI“ tema je za naše naredne goste, a to su: Srđan Barac – Centar za društvenu stabilnost i Perko Matović – Centar za nacionalnu politiku.

                                                                                                          8.00

Vladimir Dobrosavljević – politički konsultant, Željko Šajn – dopisnik Politike iz Severne Makedonije, govoriće na temu „OTVORENI BALKAN ILI BERLINSKI PROCES“.

        09:00

U goste nam dolazi premijerka Srbije Ana Brnabić koja će ovog jutra govoriti na temu „KURTI NEPOŽELJNA OSOBA U POLITIČKOM VAŠINGTONU
ZAŠTO SU DECENIJAMA ZATAŠKAVANI ZLOČINI NAD SRBIMA“. 

                                                                                                         10.00

U narednom satu u goste nam dolazi advokat Branko Pavlović i novinar politike Milan Galović, govore na temu „SAD PRIZNALE DA JE 50 ZEMALJA U RATU PROTIV RUSIJE“. 

                                                                                                     11.05

O olujama koje su poslednjih dana pogodile čitavu Srbiju i o šteti koja je nastala nakon istih, govorićemo sa našim narednim gostima, a to su: Slobodan Sovilj – meteorolog RHMZ, Milija Milenković – pomoćnik predsednika opštine Lučani i  dip. ing Goran Marjanović.

Za kraj jutarnjeg programa govorimo o „TEMA:POŽAR U GRČKOJ – SUDBINA SRPSKIH TURISTA“ sa našim poslednjim gostom, a to je: Aleksandar Seničić – direktor Yuta.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter