Izvor: BSC Happy
23.07.2023 u 22:50
0

„DOBRO JUTRO, SRBIJO“ – VAŠ OMILJENI MERAČ ISTINE – IZ FOTELJE: Optužbe na račun SPC ZABRINJAVAJUĆE

Razlog da ustanete rano, a i ako zakasnite svakako ne propuštate goruće teme, uz to sjajne sagovornike najgledanijeg jutra u Srbiji. Istinito, jasno, pravo u metu - "DOBRO JUTRO SRBIJO" na Happy televiziji!

Dobro jutro Srbijo!
Dobro jutro gledaoci Happy televizije!

6.00

Prelistavanje dnevne štampe započinjemo sa Stevanom Damjanovićem, advokatom i Nikola Kapelan, Centar za društvenu stabilnost.

7.00

Nevreme nanelo veliku štetu putevima i poljoprivredi naša je sledeća tema. Branko Radun, analitičar i Marijan Rističević, narodni poslanik. 

8.00

Zločini nad Srbima su tabu tema za region, a može se reći i za ceo politički Zapad. Prof. dr Zoran Milosavljević iz Instituta za političke studije i Žarko Rakić, novinar, u razotkrivanju istine – Zašto su decenijama zataškivani zločini nad Srbima? 

9.00

„Telekom Srbija“ beleži nestvarne rezultate – naš gost je Vladimir Lučić, generalni direktor „Telekom Srbija“ i tema Telekom Srbija pobednik u komercijalnoj trci.

9.00

Nastavljaju se udari na Srpsku Pravoslavnu Crkvu. Gost najgledanijeg jutra je Marko Đurić, ambasador Srbije u SAD i tema Optužbe na račun SPC zabrinjavajuće.

10.00

Uticaj medija na stavove i ponašanje ljudi naša je tema u nastavku jutra, a nju ćemo sa najstručnijim za to – Nebojšom Krstićem, medijskim analitičarem.

10.30

Novac ili karijera u najboljim klubovima. Ipak se mnogi opredeljuju za ovo prvo. Sport u nastavku. Zoran Šećerov sa nama u studiju i tema Fudbaleri pohrlili u Saudijsku Arabiju.

11.00

Politika je čudna igra – šta to zna reditelj Ljubiša Ristić što mi ne znamo…

11.25

Za kraj zdravlje. Alergije, simptomi i lečenje sa radiologom Vladimirom Sinicikim.

Probudite se uz najgledanije jutro u Srbiji!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter