Izvor: BSC Happy
03.07.2023 u 22:09
2

DRAGOSLAV BOKAN U „ĆIRILICI“: „Kad kažeš KOLUVIJA i JOVANJICA, kao da kažeš SS, USTAŠE, IZDAJA i kada naiđu te reči nije bitna istina“

"PREKO KOLUVIJE GAĐAJU SRBIJU", tema je večerašnje "Ćirilice". Na pitanja Milomira Marića na ovu temu odgovaraju: Dragoslav Bokan, Predrag Koluvija, Bojana Momčilović i Mladen Nikolić.

Dragoslav Bokan kaže kako medijski „cunami“ u jednom trenutku život pretvori u pakao

– Da je ova emisija pravljena pre nekoliko godina sve bi bilo krasno. Ne bi bila preterano zanimljiva emisija, gledalo bi je 50 puta manje ljudi. Kad sam rekao da idem danas u emsiju i koja je tema rekli su mi jesi li normalan. Šta je to što čini da nešto što ima dokaze, pečate… ovde imamo radijaciju, ime Koluvija, Jovanjiica, kao da kažeš SS, ustaše, izdaja i kada naiđu te reči nije bitna istina, nego oni koju su već poverovali. Kao što ne možeš pobegneš od cunamija, znaš da plivaš, ali te odnese. Gledali smo ljude koji nastupaju kao da brane čovečanstvo od Jovanjice, od tog sindroma. Pa se slavi policajac, koji odjednom postaje instant heroj. Nikad se nisam divio inspektorima. Ovde je jedna opšta priča. Još davnih dana sam kao klinac čitao „Večernje Novosti“ i gledao kako je Kapor bio sa nekim koljačima… tu je bila neka mutna fotografija, neke prikaze nekog čudnog čoveka sa bradom, delovalo je monstruozno. Odjednom, jedan Moma Kapor ležeran, a mnogo argumenata o nevinom životu, umetnik, stradalnik… Odjednom, on je postao deo zobmirane horor priče sa tim mutikašama preko okeana. Ljudi i razočaranje. Odjednom „Kapor“ se druži sa koljačima“, niko ne pamti što su ga čitali – kaže Bokan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “DRAGOSLAV BOKAN U „ĆIRILICI“: „Kad kažeš KOLUVIJA i JOVANJICA, kao da kažeš SS, USTAŠE, IZDAJA i kada naiđu te reči nije bitna istina“”

  1. Bokan govori golu istinu. Istina je bolna za ljude bez Obraz Moral. bezumn uci nažalost posrnulih bezumnika
    koji su morano posrnuli

    govori golu istinu. Zašto to nkoga vređa istina mora da ispliva na površinu.

    1
    2
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter