Izvor: BSC Happy
03.07.2023 u 21:45
2

MLADEN NIKOLIĆ U „ĆIRILICI“: „ALEKSIĆ je rekao ‘MENE BRIGA ZA BOLESNE, HOĆU DA KAZNIM LJUDE ZA JOVANJICU'“

"PREKO KOLUVIJE GAĐAJU SRBIJU", tema je večerašnje "Ćirilice". Na pitanja Milomira Marića na ovu temu odgovaraju: Dragoslav Bokan, Predrag Koluvija, Bojana Momčilović i Mladen Nikolić.

Mladen Nikolić je objasnio šta su marihuana, kudelja, konoplja i kanabis 

– Znaš li kako je izraz „marihuana“ nastao? U Americi je do 20. god postojala obaveza poljoprivrednika da gaje konoplju, morali su da plaćaju porez ako ne gaje. Kada je „Dupon“ izmislio plastiku, oni su platili marketinšku kampanju; izmislili izraz „marihuana“ kako bi je povezali sa Meksikancima, koji pod uticajem te biljke siluju belkinje. Pričamo o najtradicionalnoj srpskoj biljci. Kudelja je marihuana. Tu ne pričamo o nečemu drugom. Ta belojka i crnojka su imale 3 posto i 5 posto THCR, ne 0,3. Zamisli vojvodu Stepu kako povuče dim i kaže „hajmo junaci“. To je ta marihuana o kojoj policija priča, Aleksić priča. Kudelja u Srbiji… onaj ko kaže kanabis je droga, on je svakom Srbijancu i Vojvođaninu rekao ti si kopile narko-dilera.  Koristi se za sve, moja baka je pričala da kad je zaboli zub savije list kudelje, popuši cigaretu i prođe je zub. Ovde shvataju ljudi da priča o konoplji, kudelji je priča o samoj suštini Srbije. Srbija se deli na dve; ona koja kozje mleko smatra lekom za sve i ona koja kudelju smatra lekom za sve. Onaj ko napada kudelju, napada i Srbiju. Ja sam pomenutom Aleksiću prišao na protestu, rekao sam mu: „Gospodine Aleksiću da li vi razumete da Vašim delovanjem desetina hiljada bolesnih pati?“ On je rekao: „Mene briga za bolesne, hoću da kaznim ljude za Jovanjicu“ – rekao je Nikolić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “MLADEN NIKOLIĆ U „ĆIRILICI“: „ALEKSIĆ je rekao ‘MENE BRIGA ZA BOLESNE, HOĆU DA KAZNIM LJUDE ZA JOVANJICU'“”

  1. Zašto se sada svi kao isčuđavaju. U srbiji je na snazi opšta bolest sudstva, tužilaštva i policije. Ko to ne vidi uli je lud ili se pravi lud. Kada se to promeni neće biti ovoliko svinjarija. Narod če idahnuti. A l i to će se desiti samo posle opšte svetske katastrofe koja jw vrlo blizu. Neka nsm bog pomogne ali samo ako to zaslužujemo.

    1
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter