Izvor: BSC Happy
03.07.2023 u 22:55
1

„DOBRO JUTRO, SRBIJO“ – VAŠ OMILJENI MERAČ ISTINE – IZ FOTELJE: „KULTURNI DEKONTAMINATORI BI DA UKINU REM“ – HAPPY TV pomera granice ustaljene normativnosti!

Informativna emisija „Dobro jutro, Srbijo“ na Happy televiziji iz dana u dan okuplja široki auditorijum inovativnim, inspirativnim, okupirajućim, tematikama – obuhvatajući geopolitičke, obrazovne, sportske segmente – koje do detalja analiziramo u društvu vrsnih stručnjaka, te jasnim narativom gledaocima širom regiona pružamo pregršt validnih stavova na mnogobrojne goruće situacije – koje do sada nisu doživele epilog.

Naše najgledanije jutro u Srbiji započećemo tradicionalno PRELISTAVANJEM, ali i temama kojima se ponosi cela nacija – ĐOKOVIĆ „NAPADA“ FEDEREROV REKORD, a tu je i zabeležena i prva pobeda našeg Noleta na Vimbldonu – ĐOKOVIĆ PROTIV ARGENTINCA. Ivan Ivanović, SNP, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnosti i Vladimir Kljajić iz Mladih za inovacije biće naši prvi sagovornici.

Može li Srbija da iskoristi dobru volju Zapada u ovom trenutku i usmeri se ka rešavanju krize? POZITIVNI SIGNALI POSLATI, IMA LI KO DA IH PREPOZNA, HIL: „SAD ĆE BITI UVEK TU DA POMOGNU SRBIJI“, teme su, čije ćemo odgovore tražiti sa Perkom Matovićem, politikologom i Vladanom Glišićem, advokatom.

U nastavku emisije govorimo o pokušajima okupacionog premijera u Prištini da uvede Kosovo u međunarodne institucije. Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji i Veljko Odalović, predsednik Komisije za nestala lica Vlade Srbije su najstručniji sagovornici na teme KURTI BI LAŽNU DRŽAVU U UJEDINJENE NACIJE, BEZ PRIZNANJA MATIČNE DRŽAVE NEMA ČLANSTVA NA ČEMU POČIVA REZOLUCIJA 1244?

Ostanite uz Happy televiziju i „Dobro jutro Srbijo“, kako bismo ovaj naš „kosovski ciklus“ nastavili sa gostom Milošem Hadži Lazićem na temu PODRŠKA SRPSKIM JUNACIMA NA KiM

Ko destabilizuje medije, destabilizuje i državu. Vojislav Šešelj, lider srpskih radikala će nam najstručnije odrazložiti ko su KULTURNI DEKONTAMINATORI KOJI BI DA UKINU REM, što naša tema dana!

Sa političkih tema brzo prelazimo na ekonomske; TRGOVINSKA SARADNJA KAO PRIORITET EKONOMSKOG RASTAsa gostom koji bi kao trgovinski predstavnik Ugande mogao najbolje da odgovori na ovu temu, a to je Bratislav Stojiljković.

Zdravlje nakon ekomije i to pre svega zdravlje dece, biće u fokusu u nastavku emisije. Prof. dr Julija Radojičić, stomatolog, će nam govoriti o SAVREMENIM ORTODONTSKIM PROBLEMIMA KOD DECE.

Borba u političkom ringu i za ekonomski prosperitet Srbije jeste svakodnevica, ali država se bori i za svoje nasleđe i identitet. PEČAT STEFANA NEMANJE ZA KOJI SE SRBIJA IZBORILA, jedna je u nizu pobeda, a na tu temu sa Dušicom Bojić, direktorkom Istorijskog muzeja.

Jutro odjavljujemo uz pesmu i to sa Princom od Vranja, a očekujemo da nam se pridruži i veselje upotpuni Goca Tržan.

PROBUDITE SE UZ DOBRO JUTRO SRBIJO, A OSTATAK DANA PROVEDITE UZ NAJKVALITETNIJI I NAJRAZNOVRSNIJI PROGRAM HAPPY TELEVIZIJE!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„DOBRO JUTRO, SRBIJO“ – VAŠ OMILJENI MERAČ ISTINE – IZ FOTELJE: „KULTURNI DEKONTAMINATORI BI DA UKINU REM“ – HAPPY TV pomera granice ustaljene normativnosti!”

  1. Trebalo bi da bude tema u jutarnjem programu o korupciji u pravosuđu,pokvarenim advokatima. Gde do pravde teško dolazi običan čovek. O tajkunima koji mogu sve . Pozovite me u emisiju da Vam ispričan moju golgotu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter