Izvor: HAPPY BSC
07.03.2024 u 13:03
1

EMISIJA „POSLE RUČKA“ NA HAPPY TV: Ko je dao nalog bračnom paru iz Novog Sada za nezamisliv zločin? Ko je danas policijski doušnik?

Emisija „Posle ručka“  postala je tokom godina unazad deo vaše svakodnevnice i rutine. Teške, bolne teme i ispovesti koje paraju srca milionskog auditorijuma, ali i srećne trenutke, delimo samo sa vama!

U današnjoj emisiji govorimo o tome ko je dao nalog bračnom paru iz Novog Sada da ubije decu, a potom i sebe, veličajući demone i sektu? Zašto ulica više nema kodeks ponašanja i ko je danas policijski doušnik?

Surove ispovesti, od kojih će mnogi zanemeti, danas, u emisiji „Posle ručka“.

Gosti:

Dejan Radenković, bivši pomoćnik načelnika UKP

Dobrivoje Radovanović, kriminolog

Aleksandar Stričević, izašao iz pakla sekte

Žarko Popović, analitičar bezbednosti

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „POSLE RUČKA“ NA HAPPY TV: Ko je dao nalog bračnom paru iz Novog Sada za nezamisliv zločin? Ko je danas policijski doušnik?”

  1. Sviđa mi se kada gostuje Žarko Popović uvek je ozbiljan ali kada napući ona ustašca uvek se nasmejem jer hoće da kaže nekada i nešto veselo ili pomisli tako nešto , mada je to veoma , veoma , veoma retko , ali mu ne ide to veselo da izgovori valjda u moru onoga što je preživeo i video . Policiji nije lak posao , od onog na najnižem radnom mestu do onog na najvišem , čega se sve nagledaju , kakvih manijaka, prevaranata da ne kažem još nešto gore .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter