Izvor: BSC HAPPY
10.04.2023 u 22:00
0

GORAN PETRONIJEVIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“ NA HAPPY TV: „Rusija vojno sve više napreduje, jača svoju moć i svoju armiju“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

Večerašnja emisija „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića obara sve rekorde gledanosti, a svoj stav su na goruće teme iz sveta politike dočarali vrsni stručnjaci, a današnja tema glasi „Nijedan Rus neće da uhapsi Putina“. 

ZORAN ĆIRJAKOVIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“ NA HAPPY TV: „Danas ne postoji demokratija nigde u svetu kakav je bila demokratija u 19. veku“

Goran Petronijević bio je jedan od gostiju popularne emisije koji se u toku svog izlaganja osvrnuo na neizbežnu temu koja se tiče sukoba u Ukrajini, naglasivši da se specijalna vojna operacija sada već može nazvati ratom.

– Zapadna politika, odnosno politika SAD je uvek išla u dva smera i to se na mnogo primera može videti na Balkanu, kako su i na koji način oni to radili, jedan od primera jeste razbijanja Jugoslavije. Oni sa tom, tačnije sa takvom strategijom idu u svim ovim kriznim područjima i krizama koje oni izazivaju, to isto se može videti u situaciji sa Ukrajinom. Više je nego očigledno sada da je NATO umešan više od proksi rata, ovo više nije proksi rat, nije smao pružanje pomoći i podrške, opremanja, naružavanja. Njihov status je problematičan, Amerikanci su na mnogo načina i područja izgradili taj sistem čuvanja države od onih koje oni šalju, znači ti ljudi nisu nikakvi plaćenici, oni te ljude šalju, to su neka nazovi penzionisana lica, oni njih šalju i odu tamo, oni koji prežive dobijaju veću poziciju, i to je jasno i tačno, to je postalo uobičajena stvar. To je neki način prikrivanja, jedna vrsta globalizacije, država se na neki način izvlači iz sukoba, a uvlače se kompanije. Ovi planovi koji se sada pojavljuju u javnosti sumnja se da su namerno gurnuti medijima, a ako je stvarno procurelo kako oni tvrde, to je onda skandal, sada videćemo da li je to stvarno i relano procurelo ili je neka vrsta bacanja dimne zastave Rusiji. Ono što treba reći kada je u pitanju rusko angažovanje, ovo je sada već rat, tu nema dileme, ona je samo u početku bila specijalna operacija, sada se pretvorila se u rat. Rusi nisu bili pripremljeni, to možemo da se složimo, ali su bili primorani, oni su morali da reaguju. Istovremeno je Zapadna štampa gurala spin da se pokaže kako Rusija ipak nije toliko moćna. Ta neka vrsta razočaranja koja je sada prisutna u svetu, kada kažu eto vidite Rusija ipak nije tako moćna, Zapad je napravio grešku, iscrpljivanje Rusije se pokazalo kao nedelotvorno, naprotiv, Rusija vojno sve više napreduje, jača svoju moć i svoju armiju, rekao je između ostalog gospodin Petronijević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter