Izvor: BSC HAPPY
19.01.2024 u 08:24
1

GORAN VESIĆ ZA HAPPY TV: „EXPO 2027 je razvojna šansa za celu Srbiju, ne samo Beograd!“

„Mi smo kao Vlada u puteve na teritoriji Beograda uložili skoro 3 milijarde dinara tokom prošle godine, a trudimo se da osim važnih puteva i brzih saobraćajnica radimo i lokalne puteve i na taj način podignemo kvalitet života ljudi“, istakao je Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture gostujući u jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“ na Happy televiziji.

Ministar Vesić je juče obišao radove na deonici puta Brestovik – Umčari u beogradskoj opštini Grocka koja je, kako je rekao, „dobar primer koliko država ulaže u sve delove zemlje i vodi računa o tome da standard i komfor života ljudi bude bolji u svakom mestu“.

GORAN RADOSAVLJEVIĆ GURI ZA HAPPY TV: „Akcija u Račku nalazi se u udžbeniku za američke specijalce i to je dokaz da zločina nije bilo“

– Ovde radimo 3,6 kilometara i treba da se uradi još oko 2 kilometra. Skoro sve velike projekte u Beogradu radi Vlada Republike Srbije. Obilaznica oko Beograda gde sad krećemo sektor C, koji za početak treba da spoji Bubanj potok i Leštane, odnosno petlju Boleč, zatim toplo-dalekovod Obrenovac-Beograd, fabrika za preradu otpadnih voda Veliko Selo, metro, most kod Ade Huje, još jedan most na Dunavu kod Vinče… to su sve republički projekti. Na taj način Vlada daje značajan podstrek razvoju grada. Nemaju svi gradovi u Evropi tu privilegiju, mnogi gradovi to rade sami, ali to je dobro za razvoj Beograda. A ako se razvija Beograd razvija se cela zemlja – kaže Vesić i dodaje da je EXPO 2027 razvojna šansa za celu Srbiju ne samo Beograd i da je zato veoma važno da građani čuju program koji će predsednik sutra predstaviti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “GORAN VESIĆ ZA HAPPY TV: „EXPO 2027 je razvojna šansa za celu Srbiju, ne samo Beograd!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter