Izvor: Happy BSC Portal
11.12.2023 u 11:10
0

JANKO TIPSAREVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Ponosan sam što sam deo ove priče“

Gost emisije "Dobro jutro Srbijo" bio je proslavljeni teniser Janko Tipsarević.

Janko Tipsarević je na samom početku emisije istakao da presrećan je što može da doprinese boljitku Srbije i što je deo toga.

Kompijuterski genije Stiv Voznijak i jedan od suosnivača tehnološkog giganta Apple nedavno je posetio Beograd, a predstavnik delegacije sa srpske strane bio je i Janko Tipsarević, on je na samom početku razgovora otkrio kako je zapravo upoznao Stiva Voznijaka.

– Zajednički prijatelj iz Nemačke, Sebastijan Bula nas je upoznao, on je jako dobar sa porodicom Voznijak. Cela priča počinje jer se Stivu svidela Srbija, u kom pravcu ide, sumnjam da bi on drugačije došao, sama mu se situacija svidela kako se sve razvija i on je rado došao u posetu,  rekao je Tipsarević, pa dodao:

– Voznijak je inženjer, po prirodi je edukator, njega je u Srbiji sve privuklo, počeo je i da uči srpski jezik, on čim vidi da se nešto transformiše i ide na bolje, on se u to uključi i zato i mislim da je došao jer je osetio pravi trenutak. Bio je oduševlejn svime što je video u Srbiji, u kom pravcu sve ide i jedva čeka da ponovo dođe na proleće, zaključio je Tipsarević.

Voditelj Milomir Marić je konemtarišući šta mu se najviše svidelo u Srbiji..

– Ono što mu se najviše svidelo u Srbiji su ljudi i put gde ide Srbija, on kad vidi da iz ništa nastaje nešto, on želi da bude deo toga, a pogotovo kada su u pitanju mladi, jer je on veliki edukator – rekao je Tipsarević.

BORIS TADIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Ponosan sam što me napadaju bivši saradnici“

Janko je nedavno imao priliku da se sretne i sa Bilim Gejtsom, pa je otkrio kako je to izgledalo.

– Da, pre par dana sam bio u Los Anđelesu, to je blizu Indijan Velsa gde se igra masters turnir i imao sam priliku da se sretnem i sa Bilom Gejtsom i mogao bih reći da je i on jedan veliki stručnjak, na pozitivan način mogu reći čudak, rekao je Tipsarević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter