Izvor:
01.03.2019 u 11:50
0

LEČIĆEMO SE FEKALIJAMA? Zabrinjavajuća vest savremene medicine šokirala građane Srbije! (VIDEO)

Savremena medicina sve više menja postulate tradicionalne, a najnovije studije su dale podatke koji mozak prosečnog čoveka ne može da pojmi.

Odranije je pozanto da se urin koristi kao lek, a po rečima gostiju emisije " Posle ručka" na televiziji Happy, od sada će se raditi transplatacija fekalijama:

– Najnoviji radovi pokazuju da probiotici uopšte ne deluju, pa se radi feklana transplatacija. Naše fekalije su bolesne, pa se unose tuđe. To će sada biti kapsulirano, moćićete da ih unosite u vidu kapsule. Postoji ideja da se pravi banka izmeta, da ga imamo u zaleđenom stanju dok smo zdravi, pa da sopstveni izmet koristimo kada obolimo – rekla je doktorka Pejić Gerić.

Doktor Branislav Nestorović istakao da je metoda lečenja fekalijama u Srbiji isprobana već nekoliko puta:

– To se primenjuje već dosta dugo. Stvar je u tome da, kada vi antibioticima potpuno uništite čoveka, onda on dobije bolesti u vidu bakterija koje su loše i cirkulišu našim crevima. Probali su sa probioticima, rezultati nisu bili dobri, pa je nekome palo na pamet upravo transplatacija fekalija. Kod nas se to radilo nekoliko puta, i uvek je problem bio donor, jer je teško naći apsolutno zdravog čoveka – objasnio je doktor Nestorović.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter