Izvor:
14.09.2018 u 07:48
0

MARKO ĐURIĆ ZA HAPPY TELEVIZIJU: „Iako smehom nikome nisam naneo štetu, upotrebljen je da se otvori kampanja mržnje“!

Marko Đurić, direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju, "zapalio" je društvene mreže kada je objavljen snimak njegovog gostovanja u emisiji "Slobodno srpski", gde je govorio o stanju na Kosmetu i usred emisije prasnuo u smeh.

Na snimku, za koji Đurić tvrdi da je napravljen pre tri godine, on tvrdi da će se "ove godine (2015) u Kosovskoj Mitrovici roditi 100 beba više nego prošle".

Đurić je posle objavljivanja snimka na društvenim mrežama zasut salvom kritika zbog svog nastupa, dok je od opozicionih lidera i aktivista optužen da je klovn i da izvrće ruglu muke srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. U jutarnjem programu na Happy televiziji objasnio je kako je uopšte došlo do čuvenog smeha i da su neki dušebrižnici deo pre smeha isekli kako bi ispalo suprotno i negativno da se on smeje natalitetu na Kosovu i Metohiji.

To je između ostalog isečen klip. Ja sam se nasmejao tu na prvi deo pitanja novinara koji je prokomentarisao nešto za bebe. Prethodni deo klipa je isečen jer sam se ja nasmejao sopstvenom lapsusu jer znam sigurno da će biti više od 100 beba, jer sam razgovarao sa direktorom kliničkog centra koji mi je to rekao i to je sada upotrebljeno za jednu čitavu kampanju mržnje i to je potpuno nepotrebno što sam se ja nasmejao u javnosti pored drugih problema koje imamo. Mislim da time nisam naneo nikakvu štetu i moram priznati da sam šokiran da su se sve stranke redom izdale saopštenje za to što sam se ja samo nasmejao. Ja sam samo onda prokomentarisao da li sam ja naneo neku štetu Srbiji što sam se tako nasmejao – rekao je Marko Đurić.

Direktor kancelarije za KIM se osvrnuo i na nedavnu posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu, gde je veoma zapažen bio skup u Kosovskoj Mitrovici na kojem je predsednik predočio svoje planove ali i dao reč Srbima na Metohiji da ih niko neće ugnjetavati.

Poseta predsednika Aleksandra Vučića je protekla kako treba. Mi ne želimo da se na Kosovu prave problemi nego da napravimo bolje strateške odnose. Predsednik je tokom svoje posete doneo nove planove i mi smo pristupili realizaciji toga. Za naš narod je ogromna stvar što će proraditi fabrike, kliničko-bolnički centar će biti potuno obnovljen iz temelja, videćete da je snaga države Srbije upravo u ovim stvarima. Naša borba je da nešto uradimo na Kosovu i Metohiji i stvorimo ljudima uslove da ostanu dole. U interesu naše zemlje i našeg naroda je da se izborimo za mir i stabilnost i da znamo gde su nam granice – rekao je Marko Đurić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter