Izvor:
06.04.2019 u 17:09
0

NE PROPUSTITE BUĐENJE UZ NAJBOLJI SRPSKI JUTARNJI PROGRAM: Pričaćemo o istoriji koja nikad ne sme da se zaboravi i ponovi!

Sutra u jutarnjem programu na Happy televiziji, istoričari, analitičari i vojna lica. Činjenicama, iskustvima i zapisima koji svedoče o vremenu, razotkriće šta se sve događalo u periodima kada je bombardovan Beograd '41, '44 i '99 godine kao svedočanstvo istorije da se nikad ne ponovi, i šta smo mi iz toga naučili.

Gosti: Branimir Gajić (istoričar), Đorđe Ivanov (pilot i maketar), Božo Novak (general), Aleksandar Rastović (istoričar).

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter