Izvor:
29.11.2019 u 21:58
0

NE PROPUSTITE EMISIJU „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Aktuelni gosti i teme! Samo na „Happy“ televiziji od 11h!

Ove subote, vodimo vas u Bajinu Baštu. Kroz emisiju „Prelo u našem sokaku“ potrudićemo se da vam približimo lepote planine Tare, nacionalnog parka, jezera Perućac i drugih lepih predela. Atrakcija je svakako Stenčica, kućica na Drini, koja je proglašena za fotografiju meseca u časopisu National Geographic i po kojoj je Bajina Bašta svetski prepoznatljiva.

Ugostićemo zanimljive ličnosti Bajine Bašte koji će govoriti o kulturi, tradiciji i istoriji ovog kraja. Predstaviće i kulinarsko umeće sa tradicionalnim jelima kao i svoj folklor.

Spektakl vas očekuje i u muzičkom segmentu emisije, jer po prvi put nastupa plesni par iz Palestine a pevaće za vas Jelena Gerbec i Hasan Dudić.

Gledajte emisiju „Prelo u našem sokaku“ i ovog vikenda na Happy televiziji od 11-13:45h

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter