Izvor:
20.01.2019 u 07:27
0

NE PROPUSTITE EMISIJU „PRELO U NAŠEM SOKAKU“ NEDELJE: Saznajte sve o varošici , pomoravskog okruga, “Prođoh Levač, prođoh Šumadiju” – REKOVAC!!!

Kao što ste do sada navikli, drugog dana vikenda ne propustite emisiju „Prelo u našem sokaku“ u dobro poznatom terminu, 11 časova na najsrećnijoj televiziji.

Emisija televizije Hepi postaraće se da otkrijete sve lepote Rekovca koji se nalazi u brdovitom kraju koji je poznat pod svojim istorijskim imenom Levač.

Dr Aleksandar Đorđević – predsednik opštine, upoznaće vas sa istorijom I tajnama koje nosi ova slatka varošica .
Momčilo Sretenović – direktor turističke organizacije , govoriće o bogatoj ponudi koju nudi Rekovac, zanimljivostima I znamenitostima I šta je to što privlači posetioce da posete ovu malu opštinu.

U opštini Rekovac se nalazi srednjovekovni manastir Kalenić iz vremena Despota Stefana Lazarevića, o čemu će direktor takođe govoriti, kao o jednom zdanju kojim se Rekovčani ponose.

Direktorka Centra za kulturu, Katarina Avramov, predstaviće kulturne događaje u okviru naše emisije. Šta je to što Rekovac izdvaja kao posebnu varoš po kulturi, kao I koja su to kulturna dešavanja u godini.

I ove nedelje vas očekuje još puno zanimljivih gostiju, koji će se potruditi da svojom pričom u studiju prezentuju ovu varošicu na najbolji način.

Ovog puta muzičkim poslasticama iznenadiće nas: Mića Rašić, Veljko Đekić I Ivana Šašić, uz pratnju Narodnog orkestra Hepi televizije, pod upravom Perice Vasića.

Ostanite uz televiziju Hepi i svim gledaocima koji danas slave sv Jovana, želimo sve najbolje!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter