Izvor:
08.12.2019 u 15:18
0

NE PROPUSTITE „GLAMUR SPECIJAL“ (18.10) Baja Mali Knindža: Istrulio mi je bubreg, ali imam dva srca! (FOTO, VIDEO)

Nakon decenija muzičke karijere, koncerata, turneja širom sveta,napisanih hitova,najveća nepoznanica srpske estrade. Muzička zvezda, pesnik, pomalo boem, humanista, patriota… Mirko Pajčin ili Baja Mali Knindža otvorio je dušu u emisji "Glamur specijal" i ispričao sve najzanimljivije detalje iz svog života.

– Bio sam jako nemiran, za razliku od brata Novaka, koji je pet godina mlađi, sušta suprotnost od mene. Ja sam u prvi razred pošao sa zakašnjenjem od pola godine, ali sam bio toliko dominantan, da su hteli da me prebace u drugi razred, da ne idem tih pola godine u prvi, koliko sam već tad bio vispren, namazan… izjavio je Baja.

Od svoje sedme godine živi bez jednog bubrega i to greškom lekara: ,,Zbog neznanja i nemira 1972.godine odstranjen mi jedan bubreg koji je istrulio. Ja možda nemam dva bubrega ali imam dva srca,, rekao je Baja sa osmehom na licu.

Sve što niste znali o ovom popularnom pevaču možete saznati u nedelju od 18:10 u emisiji "Glamur specijal" samo na vašoj Happy televiziji.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter