Izvor:
11.09.2016 u 03:33
0

ONI SU PONOS SRBIJE: Ovako je predsednik pozdravio najmlađe srpske oficire! (VIDEO)

Najboljim kadetima uručene su svečane nagrade. Predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, poručio je najmlađim oficirima Vojske Srbije da zna da će oni sa puno entuzijazma nastaviti putem slavnih junaka srpske istorije, i da će svojim obrazovanjem, znanjem i čašću činiti sve da Srbija ostvaruje napredak.

Ispred Skupštine prisutni su mogli da uživaju u veličanstvenom defileu i jedinstvenoj vojničkoj koreografiji. Šapke radosnih oficira su poletele uvis, dok su se pozdravljali sa svojim najmilijima. Manifestacija, naravno, nije mogla proteći, bez svečanog nadletanja aviona, koji su simbolički iz vazduha čestitali novim nadama junačke srpske vojske.

Kako je sve to izgledalo, i šta im je još poručio predsednik i vrhovni komandant, opširnije pogledajte u prilogu Telemastera.

HappyTv.rs
Foto: Youtoube Printscreen/Happy Tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter