Izvor:
22.11.2019 u 21:22
0

POLICIJA PRIVELA G.T. IZ VELIKE PLANE KOJI JE UPAO U ŠKOLU Učenik škole: „Tresem se“

Policija je privela 46-ogodišnjeg G.T. iz okoline Velike Plane, koji je danas upao u Srednju ekonomsko-ugostiteljsku školu “Vuk Karadzić” u Velikoj Plani i pucao iz automatske puške.

U pucnjavi, na sreću, niko nije povređen. G.T. je, kako se navodi, upao u Srednju školu i ispalio dva hica iz automatske puške u plafon. G.T. je iz sela Livadice kod Velike Plane.

Napadača je u školi savladao profesor te škole. Kod G.T. su inače, kako prenose mediji, pronađeni još i ručna bomba, pištolj i eksploziv.

Prve informacije ukazuju da je reč o psihički obolelom muškarcu koji je hteo da napravi talačku situaciju u školi, ali je srećom osujećen u nameri. Jedan od korisnika društvene mreže Tviter predstavio se kao učenik te škole i naveo uz postavljenu fotgrafiju: "Pucnjava se upravo dogodila u mojoj školi. Isuse Hriste" , a zatim dodao i: "Tresem se."

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter