Izvor:
24.09.2016 u 13:31
0

SRPSKI TURIZAM STVOREN ZA OMLADINU: Imamo oko 1.700 manifestacija godišnje koje privlače MLADE ŠIROM SVETA (VIDEO)

Omladinski turizam može dosta da doprinese pomirenju u regionu i stvaranju novog imidža na ovim prostorima, izjavio je danas ministar trgovine i turizma Rasim Ljajić na završnom danu 25. Svetskog kongresa omladinskog turizma koji se održava u Beogradu.

Srbija ima puno toga da ponudi i van Beograda, a posebno kada je reč o omladinskom turizmu – rekao je Ljajić obraćajući se učesnicima kongresa.

On je istakao da to ministarstvo želi da pozicionira Beograd kao važnu destinaciju za omladinski turizam.

Želimo da kreiramo zajednički turskički proizvod sa zemljama u regionu, jer na taj način možemo da menjamo imidž čitavog ovog regiona, koji ne može da se pohvali baš sjajnom prošlošću kada govorimo o međusobnoj saradnji – rekao je Ljajić.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter