Izvor:
09.12.2019 u 21:51
0

UŽIVO SVE ŠTO JE VIDELA DANICA MARINKOVIĆ SA SVOJIM TIMOM BILO JE DOKUMENTOVANO: Uviđajne ekipe su imale pristup svemu i ništa nije sakrivano!

Bilo kakvi navodi Vokera i istražitelja koji su toga dana bili zaduženi za istragu pokazali su da je tim Danice Marinković sve radio transparentno.

– Tog dana 18. januara kada smo krenuli i ušli u seli da bismo sa uviđajnom ekipom uradili kompletan uviđaj do najsitnijih detalja pojavili su se ljudi koji su bili Vokerovi zamenici – rekla je Danica Marinković.

– U selo sa uviđajnom ekipom su došla dva Amerikanca i jedan Italijan sa prevodiocem tako da su mogli da vide isto što i mi – objašnjava naša gošća.

Ona je pokušala da komunicira sa njima jer je bilo očigledno da neko ne želi da čuje istinu.

– Pitala sam ih, kada su videli ta tela, "da li su ovo nedužni civili"? Oni su samo odmahivali glavom. Sve što sam videla ja, videli su i strani novinari i strani istražitelji – zaključila je Marinkovićeva.

UŽIVO VOKEROVE IZJAVE I IZVEŠTAJI IMAJU PUNO NELOGIČNOSTI: Kako je nastala priča o jarugama i šta se zapravo dogodilo na licu mesta?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter