Izvor:
27.08.2018 u 14:30
0

VEČERAŠNJU EMISIJU „GLAMUR“ (20.30) NE SMETE PROPUSTITI: Dara Bubamara oplela po Saši Vidiću – TO JE JEDNA DEBILČINA I NARKOMANČINA! (VIDEO)

Popularna pevačica Dara Bubamara konačno je odlučila da stane na put lošim komentarima Saše Vidića. Kada je voditelj pitao da prokomentariše njegove modne savete Dara je oštro poručila: ,, To je jedna debilčina i narkomančina. On je dupelizac Cece Ražnatović’’ – ljutito je prokomentarisala Bubamara.

Pored toga pevačica je progovorila i o skandalu na jednoj svadbi kada se posvadjala sa jednom od zvanica. U jednom trenutku je zamolila da se taj snimak prekine jer je bilo sramota: ,,Krenula sam flašom na tog čoveka,medjutim, ostali gosti su me smirili.’’

Dobro je poznato da je sa Sekom Aleksić zaratila tokom koncerta u Areni tako da ovoga puta nije želela da joj daje medijski prostor jer je izbrisala iz svog života za ceo život i zabranila je da se ona spominje u emisiji.

Dara Bubamara je ovom prilikom otkrila da je Jelena Karleuša najbolji čovek na estradi ali i to da je nakon koncerta u Areni finansijski pukla jer je taj spektakl mnogo koštao.

Šta je sve Dara Bubamara rekla pogledajte u ponedeljka od 20:30 samo u emisiji Glamur specijal na Happy televiziji.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter