Izvor: BSC HAPPY
25.02.2023 u 20:54
0

„VIKEND JUTRO“ na TV HAPPY: Evo šta smo pripremili za Vas!

„VIKEND JUTRO“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ove subote to su: Veljko Nestorović, novinar Kosovo online, dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije, a očekujemo i uključenje Lazara Stevića, novinara TV Most.

Naše novinarke će se takođe uključivati u program i to: Marta Đorđević i Milena Stojković iz Beograda, Tijana Cvijanović iz Novog Sada, kao i Marija Janković iz Niša.

U nastavku emisije „Vikend jutro“ Igor Damjanović, novinar, Vladislav Dajković, politički aktivista kao i Ivan Kopitović, glavni odbor DF, goji će se uključiti iz Crne Gore reći če nam nešto više o predstojećim izborima u Crnoj Gori.

O sastanku predsednika Aleksandra Vučića i Aljbina Kurtija u Briselu i šta se očekuje od ovog susreta razgovaraćemo sa Dejanom Vuk Stankovićem, političkim analitičarom i Milutinom Ilićem.

Naši naredni gosti biće Zdenka Mijailović, spisateljica, Snežana Repac, psiholog, a iz Pariza će se uključiti i Marija Marinković Medić, udruženje „Kraguji“, kao i Jelena Radenković iz istog udruženja.

Nešto kasnije u goste nam dolazi i Petar Vojnović, Tango Six.

Za kraj emisije „Vikend jutro“ sledi tema: „Novak Đoković obara sve rekorde“ i naši gosti: Nemanja Kontić, teniski trener, i Srđan Zelembaba, novinar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter