Izvor: BSC Happy
02.02.2024 u 10:09
0

ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Amerikanci imaju podlu zamisao i rade na tome da takozvano Kosovo učlane u NATO“

Gost najgledanijeg jutra u Srbiji je prof. dr Vojislav Šešelj - lider Srpske radikalne stranke.

Prof. dr Vojislav Šešelj ovog jutra gostovao je u jutarnjem programu na Happy televiziji i tom prilikom govorio o svim aktulenim temama, a na samom početku osvrnuo se na dešavanja oko Kosova i Metohije.

– Evropska unija je krenula prevarama, prvo prevarom da je Vučić u Briselu usmeno prihvatio neki plan, da je usmeno prihvatio nezavisnost, pa su ovde angažovali neke lažne pravne službenike. Postoji samo jedan način kada je nešto prihvaćeno, nemoguće je priznati nezavisnost takozvanog Kosova od strane vlasti bez saglansoti Narodne skupštine, dakle mora biti ratifikovano. Tako su uradili i oko ovog Šolcovog plana, oko tog Ohridskog sporazuma, to je bila jedna podvala. Ako Vučić kaže razgvaraćemo, oni misle to je dogovoreno. Dakle, nema od toga ništa, režim u Beogradu mora biti čvrst, i predsednik, i Vlada, i Skupština i sudska vlast, nema uzmicanja po tom pitanju, nema nezavisnost takozvanog Kosova, jasno ističe prof. Šešelj.

KADA BI DOŠLI NA VLAST PRIZNALI BI GENOCID U SREBRENICI, ODREKLI BI SE SRPSKE, TO JE NAJGORI OLOŠ: ŠEŠELJ za HAPPY TV opleo po SAMOPROKLAMOVANOJ ELITI i OPOZICIJI!

– Ova naša prozapadna opozicija jedva čeka tako nešto, ona potajno navija da Srbija na sve pristane, da onda krenu da napadaju. Para vrte i gde burgija neće, ako dobiju dovoljno para, ljudi tog moralnog sklopa su spremni na sve, dodaje Šešelj.

Šešelj je istakao da je Evropska unija trenutno na teškim mukama, i kako kaže, neće onda ni imati mnogo vremena da se bavi Srbijom.

Nema ništa od evropskog puta, evropski put je završen, nema ništa od ulaska Srbije u Evropsku uniju, kao ni BiH, kao ni Crna Gora, a kamoli Kosovo. Taj slom nije bio u jednom trenutku, on se odvija sve vreme pred nama. Drugo, Amerikanci imaju jednu podlu zamisao, a to je da takozvano Kosovo učlane u NATO, na tome oni rade, rekao je on pa dodao:

Evo sada Kurti ponovo probleme sa ukidanjem dinara kao platežnog sredstva, dinar je jedino zvanično platežno sredstvo na teritoriji Kosova i Metohije. Oni su nelegalno prihvatili evro, kao što ga je i Crna Gora nelegalno prihvatila pre više od 25 godina, i skoro 30 godina to funkcioniše. Kada bi Amerika i Evropska unija stvarno htele da prinude Kurtija da povuče tu odluku, one bi to učinile preko noći. Meni se čini da oni imaju dogovor, ti radi tako, a mi ćemo te kao napadati. Ali pitanje je šta će to sada izazvati, to neće prouzrokovati probleme samo Srbima, nego i šiptarima, pa neko mora da isplaćuje plate u tim školama, bolnicama i drugim ustanovama. ako to ne bude Srbija, mroraće onda ta improvizovana vlada u Prištini, a oni nemaju para za to. Pa ko će im dati te pare, pa ne misle valjda da će Srbija njima dati pare u devizama, pa evo vam i vi delite po svom nahođenju, pa nije Srbija luda, nije ovo više nekadašnja Srbija , rekao je Šešelj pa zaključio:

– Tako da će oko toga biti mnogo zavrzlama, ali za nas je povoljno to što se  Zapadne sile, uključujući i Ameriku distanciraju, bar verbalno od Kurtija, koliko je to stvarno, videćemo za koji dan.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter