Izvor:
04.11.2019 u 22:16
0

ZORAN OSTOJIĆ UPOZORIO: Nalazimo se pred najvećom opasnošću, da uđemo u EU NA OVAJ NAČIN!

Srbija se nalazi pred najvećom opasnošću, da uđe u EU, ali pojedinačno, poručio je Zoran Ostojić gostujući u emisiji „Ćirilica“.

Mi se nalazimo pred najvećom opasnošću, da uđemo u EU, ali, pojedinačno – poručio je Ostojić i dodao da rezultat zamrznutog konflikta može doprineti samo odlazak stanovništva iz Srbije.

On ističe da „partija“ koja se zove „Raspad Jugoslavije“ još uvek nije završena.

Partija koja se zove „Raspad Jugoslavije“ još uvek nije završena, ona još traje. Zaključak je da je Srbija pod velikim pritiskom, niko više u EU neće moći da uđe, posle Kipra, a da joj se ne znaju granice. Mi smo svedoci onoga što je rečeno, da se nalazimo na liniji vatre, ali, i mi smo se često „poturali“. Pametan bi se sklonio, kada ga neko upozori, kratkovid se potura – objasnio je Ostojić.

Ostojić je izrazio očekivanje da će naredne godine biti potpisan pravno-obavezujući sporazum između Beograda i Prištine, ističući da je igra u završnici, ali da postoje i oni koji bi želeli da se ne završi.

Vučić i Dačić su potpisivanjem Briselskog sporazuma u potpunosti realizovali Rezoluciju 1244. Tek su Dačić i Vučić, policiju i sudije na severu Kosova inkorporirali u kososvski sistem, što je u skladu sa Rezolucijom 1244.Sledeće godine će sigurno biti potpisan pravno-obavezujući sporazum. Igra je u završnici, svakako da ima onih koji bi želeli da se igra ne završi – poručio je Ostojić gostujući na „Hepi“ televiziji.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter